Regelmatig op de zondag. Creatieve en inspirerende workshops als bijvoorbeeld: mandala tekenen; meditatie; astrologie; edelstenen; maar ook bloemschikken; schilderen en percussie en nog veel meer.

 

Zondag 19 mei: workshop djembé voor beginners met Sander Berkvens.

Deze workshop is een laagdrempelige kennismaking met de West-Afrikaanse muziek en ritmiek, voor àlle nivo’s.. voor iedereen wat wils. Ik ga laag voor laag opbouwen met de doundouns, de W-Afrikaanse bastrommels als basis, en daaroverheen de welbekende djembé’s die ik kan opsplitsen in meerdere partijen, en er is ruimte voor kleinere percussie zoals bellen en shakers. Muziek maken vanuit het GEVOEL, met wat technische handbagage aan het begin van onze workshop. Zingen, dans en beweging alles is mogelijk, we kijken samen hoe ver we kunnen komen.

Aarzel niet, maar schrijf je in voor een bijzondere middag met muziek. Als je niet in het bezit bent van een trommel, geef dit dan bij je aanmelding door. Ik kan dan trommels regelen cq. huren.

Niet om eens te laten zien hoe het ‘echt moet’ maar juist om te laten zien èn voelen hoe je met samen oefenen verder kunt komen, ga ik met enkele leden van de West-Afrikaanse slagwerkgroep ‘MAKASÍ’ na de workshop een paar stukken spelen.. zie het als ‘cooling down’ of juist een vervolg van een dag IN de muziek zijn..!

Je bent zeer welkom.. tot dan!


De workshop start om 14.00 uur in zaal "de nachtegaal" en de entree is €6.

Een plek reserveren voor deze workshop kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar .

Geef door als je niet in het bezit bent van een trommel !

 

Wij respecteren uw privacy