Regelmatig op de zondag. Creatieve en inspirerende workshops als bijvoorbeeld: mandala tekenen; meditatie; astrologie; edelstenen; maar ook bloemschikken; schilderen en percussie en nog veel meer.

 

VERWACHT 


Zondag 16 december

workshop stembevrijding 

met Irene Brakman     irene brakman

Vrij zingen vanuit het hart, jouw stem de klanken laten maken die jouw hart wil uiten.

Irene Brakman neemt je mee in enkele methodes om de stem los te maken.

Het zingen van klanken en het komen tot het lied van het hart.

Verbinding met de Aarde, de oerklanken laten komen en de helende kracht van jouw stem ontdekken en meer.

Wil je graag de meer mogelijkheden van je stem ontdekken en bevrijden dan is dit een mooie kans om hiermee kennis te maken.

Irene Brakman heeft zo'n 22 jaar ervaring opgedaan met het werken van klanken. Klanken van verschillende instrumenten maar ook met haar stem.

Door met klanken te werken is zij in Noord Amerika maar ook in India terecht gekomen. In 2003 werd zij met een aantal medespelers en reizigers, geadopteerd in Noord Amerika door de Royaal Chinook stam waar zij de naam Sweet Medicine kreeg.

Toen zij in 2014 had besloten om alleen nog maar met haar stem te werken, werd zij een aantal maanden later getroffen door een herseninfarct waarbij ze niet alleen haar spreekstem maar ook haar zangstem verloor. Volgens de artsen zou haar zangstem niet meer terugkomen. Maar door veel hulp en logopedie waar zij klanken kon zingen was zij binnen een half jaar hersteld. Zij weet dus als geen ander dat klanken bijzonder helend kunnen werken.

Haar motivatie is dan ook groot om dit met anderen te delen.

Deelname kost € 6,- en is inclusief koffie en thee 

Vooraf aanmelden is mogelijk, dit kan telefonisch (0164 642619) en per mail ()

De Volksabdij O.L.V. Ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht.

 

Wij respecteren uw privacy